Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرصت‌های شغلی فراوانی برای برنامه نویسان وجود دارد که در صورت حرفه‌ای شدن در کارشان، می‌توانند به این فرصت‌های شغلی دست پیدا کنند. این فرصت‌های شغلی در تمام سطوح برنامه نویسی وب در دسترس است و شرکت‌های بسیاری در حال استخدام برنامه نویس در سراسر جهان و مخصوصا ایران هستند.

برای استخدام به عنوان برنامه نویس، ابتدا باید بدانید که این رشته چه ره آوردی برای شما دارد و آینده آن به چه صورت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارسال رزومه برای استخدام برنامه نویس در آخرین فرصت های شغلی برنامه نویسی منوط به این موضوع است که به خوبی در این رشته حرفه‌ای شده باشید، چرا که کار سختی است و نیاز به تجربه و تمرین بالا دارد.

آخرین فرصت های شغلی برای برنامه نویسی

بسیاری از صنایع برای بهبود عملکرد شرکت خود و داشتن خدماتی در حیطه فناوری و دنیای دیجیتال، به متخصصان آموزش دیده وب نیاز دارند. برنامه نویسی و گرایش‌های مختلف آن از برنامه نویسی وب تا برنامه نویسی موبایل، جزء مشاغلی هستند که در شرکت‌ها نیاز بسیاری به آنها است.

فرصت‌های شغلی نظیر طراحی سیستم‌های رایانه‌ای و خدمات مرتبط با آن، طراحی نرم افزار و اپلیکیشن وب و موبایل، پردازش داده‌ها و حتی آموزش برنامه نویسی در موسسات و دانشگاه‌ها، جزء مشاغلی به شمار می‌آیند که برنامه نویسان می‌توانند در آنها مشغول به کار شوند و کسب درآمد کنند. فرصت های شغلی برنامه نویسی برای بهترین و معتبرترین شرکت‌ها، همگی در ایران تلنت وجود دارد. مشاهده آخرین فرصت های شغلی برنامه نویسی در ایران تلنت، می‌تواند شما را به شغل رویایی خود نزدیک کند و همچنین شرکتی را پیدا کنید که همیشه آرزوی کار در آن را داشتید. اما قبل از هر کاری باید به این سوال پاسخ دهید که چرا برنامه نویسی را انتخاب کنیم؟

چرا برنامه نویسی را انتخاب کنیم؟

برنامه نویسی وب نیاز به استعداد در فناوری، علوم و ریاضیات دارد. علاوه بر این، صبر و مهارت در حل مسئله برای افراد این حوزه بسیار ضروری است، زیرا نوشتن و تست کد یک فرایند پیچیده و گاه استرس‌زا است.

مانند اکثر مشاغلی که به فناوری و تکنولوژی ربط دارند، برنامه نویسی نیز نیاز به تعهد و ثابت قدمی دارد. افرادی که این حرفه را انتخاب می‌کنند باید اشتیاق زیادی برای یادگیری و پیشرفت داشته باشند. هر آنچه که به فناوری و دنیای دیجیتال مربوط می‌شود، روز به روز در حال پیشرفت و آپدیت شدن هستند؛ بنابراین به عنوان برنامه نویس باید در این زمینه به روز باشید و از جدیدترین اطلاعات این حوزه باخبر باشید.

درست کردن اپلیکیشن موبایل و همچنین طراحی وب‌سایت، از جمله کارهای مهمی هستند که برنامه نویسان بزرگ سراغ آن می‌روند و از آنها درآمد کسب می‌کنند. آینده شغلی برنامه نویسی، تماما به تکنولوژی و فناوری مرتبط است و با ظهور هر علم و فناوری جدید، این حرفه دستخوش تغییر می‌شود.

دلیل اصلی انتخاب این حرفه و شغل می‌تواند پول‌ساز بودن آن باشد. بله، همه از این موضوع آگاهی داریم که برنامه نویسی در فضای کسب و کار امروز به عنوان یکی از پردرآمدترین کارها شناخته می‌شود و به همین دلیل، جوانان بسیاری از دوران نوجوانی یادگیری آن را آغاز می‌کنند. دیگر دلیل انتخاب این شغل، علاقه است. برنامه نویسی به هیچ عنوان شبیه به شغل دیگری نیست و می‌توانیم عنوان کنیم که کاری بسیار سخت و زمان‌بری است و بنابراین بدون حوصله و علاقه، ورود به این حیطه کار اشتباهی است. اما چگونه برنامه نویس شویم؟

چگونه برنامه نویس شویم؟

یادگیری برنامه نویسی به هیچ‌وجه کار آسانی نیست. با این حال، اگر آن را با سایر مهارت‌ها و مسیرهای شغلی مقایسه کنیم، برنامه نویس شدن شاید انتخاب بهتری باشد. ماهیت کار برنامه نویسی بسیار هیجان انگیز است و یک برنامه نویس هر روز با چالش‌های جدیدی روبرو است که برای رفع آنها نیاز به دانش بیشتر دارد.

برای برنامه نویس شدن باید مراحلی را طی کنید. در ادامه این شش قدم را برای شما بیان می‌کنیم، تا در مسیر صحیح قدم بردارید و خیلی سریع‌تر به هدف خود نزدیک‌تر شوید.

گام اول: هدف خود را از برنامه نویس شدن مشخص کنید گام دوم: زمینه فعالیت خود در برنامه نویسی را مشخص کنید گام سوم: یادگیری یک یا حتی چند زبان برنامه نویسی گام چهارم: تمرین، تمرین، تمرین و باز هم تمرین گام پنجم: برای موقعیت‌های شغلی مختلف رزومه بفرستید گام ششم: همیشه در حال یادگیری باشید

تا گام پنجم همه به تصمیمات و میزان اشتیاق و علاقه شما در برنامه نویسی رابط داشت و در مرحله پنجم است که باید خود را در این شغل اثبات کنید و برای استخدام آماده شوید. با نوشتن رزومه حرفه‌ای، می‌توانید میزان شانس خود برای استخدام را افزایش دهید و تجربیات و مهارت‌های خود را پررنگ‌تر کنید.

رزومه‌ی حرفه‌ای ندارید؟ همین الان می‌توانید برای ساختن رزومه به سایت ایران تلنت مراجعه کنید و تمام مهارت‌ها و سوابق کاری خود را به صورت رایگان در رزومه آنلاین ایران تلنت قرار دهید. رزومه شما در ایران تلنت، توسط شرکت‌ها و سازمان‌های معتبر و بزرگ دیده می‌شود و اگر توانایی‌ها و مهارت‌های شما با آنچه آنها می‌خواهند مطابقت داشته باشید، باید منتظر قرار مصاحبه باشید.

ایران تلنت با بیش از ۱۵ سال تجربه، به عنوان سایت مرجع در زمینه استخدام و کاریابی فعالیت می‌کند. در واقع، ایران تلنت کانال اصلی جذب بسیاری از شرکت‌های برجسته ایرانی و تقریباً بسیاری از شرکت‌های بین المللی است.

با مراجعه به وب‌سایت ایران تلنت به آدرس Irantalent.com می‌توانید از جدیدترین فرصت های شغلی برنامه نویسی آگاه شوید و آنها را بررسی کنید. در نهایت هم می‌توانید رزومه‌ای آنلاین خود در ایران تلنت را به شرکت‌های معتبر ایرانی و بین المللی ارسال کنید.

کد خبر 563815 برچسب‌ها استخدام کاریابی برنامه‌ نویسی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استخدام کاریابی برنامه نویسی فرصت های شغلی برنامه نویسی برای برنامه نویس برنامه نویسی برنامه نویسی برنامه نویسی ایران تلنت برای استخدام آخرین فرصت مهارت ها حرفه ای شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۲۵۵۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد

عربستان سعودی قصد دارد پیش‌نویس قطعنامه جدیدی را به نمایندگی از گروه کشورهای عربی سازمان ملل با هدف برقراری آتش‌بس در غزه، به مجمع عمومی سازمان ملل ارائه کند.

به گزارش ایسنا، روزنامه «ایندیپندنت عربی» به نقل از «عبدالعزیز الواصل» نماینده دائم عربستان در سازمان ملل نوشت گروه عربی که عربستان طی ماه جاری ریاست آن را بر عهده دارد، در نشست دوشنبه خود درباره این طرح بحث و رایزنی خواهد کرد.

الواصل در ادامه افزود، پیش‌نویس این قطعنامه ممکن است شامل ارائه مجدد درخواست فلسطین برای عضویت کامل در سازمان ملل به شورای امنیت باشد، چراکه واشنگتن درخواست مشابهی را هفته گذشته وتو کرد.

پیشتر فیصل بن فرحان، وزیر خارجه عربستان سعودی اعلام کرد سخنانی در اتحادیه اروپا برای به رسمیت شناختن کشور فلسطین وجود دارد. وی این سخنان را بسیار مثبت و مهم توصیف کرد.

پیشتر آمریکا در جلسه شورای امنیت سازمان ملل، قطعنامه پیشنهادی الجزایر را که خواستار عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل می‌شد، وتو کرد.

آمریکا پیشتر تهدید کرده بود قطعنامه را وتو می‌کند. تصویب این قطعنامه به معنای به رسمیت شناختن کشور فلسطین بود.

پیشتر نیز اخباری درخصوص تلاش آمریکا برای اعمال فشار به دیگر کشورها درخصوص ارائه رای منفی به عضویت فلسطین در سازمان ملل منتشر شده بود. در این رأی‌گیری، ۱۲ عضو شورای امنیت به قطعنامه رأی مثبت دادند و آرای انگلیس و سوئیس نیز ممتنع بود. این چهارمین وتوی آمریکا در جهت حمایت از رژیم صهیونیستی از آغاز جنگ غزه است.

تشکیلات خودگردان فلسطین مخالفت آمریکا با عضویت کامل آن در سازمان ملل را محکوم و آن را «ناعادلانه و غیرموجه» توصیف کرد. وزیر خارجه رژیم صهیونیستی اما از این اقدام آمریکا استقبال کرد و مدعی شد پیشنهاد به‌رسمیت شناختن کشور فلسطین پس از عملیات مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر «هدیه‌ای برای تروریسم» است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معرفی فرصت‌های شغلی برای کارجویان در نمایشگاه کار دانشگاه امیرکبیر
  • پشت‌ پرده مذاکرات مسکو و کی یف / توافق روسیه و اوکراین چطور از دست رفت؟
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • سیناپس «آپاراتچی» و «آسمان غرب» و فیلمنامه «یادآوری» در فیلم‌نگار
  • تاکسی‌های برقی وارد شد/ افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • خبر جدید وزیر صنعت برای متقاضیان خودرو/ علی‌آبادی: این خودرو‌ها را وارد کردیم؛ می‌توانید ثبت‌نام کنید و بخرید
  • تحقق ۶۹ هزار شغل در استان اصفهان
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • برنامه‌نویسی، زندگی را هدایت می‌کند | گفت‌وگوی همشهری با مخترع زبان برنامه‌نویسی روبی